dimecres, 29 d’abril del 2009

Visita del Presidente Nicolas Sarkozy

Ahir en el Congrés dels Diputats, ens va visitar el president francès, el seu discurs va ser molt realista, entenedor i pragmàtic.

Molts dels diputats i diputades que estàvem escoltant-lo varem comentar la gran diferència entre la dreta espanyola i la dreta francesa representada per Nicolas Sarkozy.

Com ens agradaria que Espanya tingués uns representants polítics de dretes amb les formes i les maneres i sobretot amb la visió àmplia que ahir vaig veure en el president francès.

Ens mereixem una dreta civilitzada i no la dreta cavernaria que cada dia treu la seva cara en el Congrés

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Supongo nque el discurso de sarkosy sería más interesante que las fgotos de la prensa el día después. No entioendo que se informe tan mal en este país.Por esas fechas se aprobó en el Congreso crera una subcomisión para estudiar la aplicación de la Renta Básica de Ciudadanía. Me gustaría, Lola, que estudiaras este tema, pues me parece fundamental, en los tiempos qyue corren de cdrisis y de cambios. te recomiendo el libro de Ramiro Pinto, "Los fundamentos de la Renta Básica y la perestroika del capitalismo" que puedes encontrar en la biblioteca del Congreso. estudia la evolución del socialismo hacia la Renta Básica. Te saluda, Daniel Vargas lallament
adanielvargas@yahoo.es

Doña Pesada ha dit...

Hola!
Sóc la Laura Flores, de Les Filles de Lilith (el primer programa de ràdio dedicat a les dones!!). M’encantaria que fessis un cop d’ull al nostre blog http://lesfillesdelilith.blogspot.com/ i escoltis l’últim programa on vam parlar sobre la posible nova llei d’avortament. Fem força a la Blocesfera femenina i feminista!! (Per cert, en properes tertúlies a Les Filles de Lilith sobre actualitat femeina ens agradaría comptar amb tu…)