dimarts, 11 de març del 2008

Tornem a Madrid a treballar pels catalans i les catalanes

Hem guanyat, ha guanyat Catalunya

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha obtingut 25 escons, sent l'únic partit que guanya vots respecte el 2004. Hem aconseguit victòria a 36 de les 41 comarques i guanyem a les quatre demarcacions en vots i escons.

Un cop més, Catalunya no ha faltat a una cita electoral i ha volgut ser novament decisiva a Espanya fent-li confiança al PSC. Els catalans i les catalanes han valorat la gestió de Zapatero i han apostat per continuar amb un govern progressista a Espanya.

Torno a Madrid, al Congrés dels Diputats

He estat escollida per la ciutadania per representar-la al semicercle parlamentari. I des d'aquí vull deixar constància que els i les socialistes catalans contribuirem a constituir un govern compromès a gestionar de forma rigorosa l'economia, a continuar estenent les llibertats civils, a impulsar les polítiques socials i a desplegar de forma plena i eficaç l'Estatut de Catalunya.

A Madrid, a per totes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues puntualitzacions:

En primer lloc, crec que el PSC ha sabut capitalitzar la por que professem al PP a Catalunya. Això és meritori en el sentit estratègic, on heu sabut aprofitar aquest moviment. No obstant, no deixa de ser trist que el guanyador de les eleccions ho sigui "en negatiu": no s'ha valorat el treball o les propostes del PSC, sinó que s'ha valorat el paper que podia tenir per a impedir el retorn del PP.

En segon lloc, donat que les eleccions al congrés són de llista tancada, no t'hem pogut escollir a tu, sinó al teu partit (en el fons és el mateix, però no en la forma).

Finalment, donar-vos la sincera enhorabona i fer-vos partíceps de l'esperança que molts catalans han dipositat en vosaltres i els deures que això comporta.

joan claparols ha dit...

A veure si recuperem l'article "lo" i ens deixem d'acollonades de" els i les".I mireu de ser una mica de dretes que els catalans d'esquerres sempre han sortit escaldats,fotuts,malparats i perdent-hi la camisa.